• Het Geluid is terug en vernieuwd!
  • Iedere werkdag, ieder uur tussen 07:00 en 19:00.

Het grootste geheim van het jaar is terug: Het Geluid. Slapeloze nachten, overuren voor je oren en dat alles met maar één doel: erachter komen WAT Het Geluid van Qmusic is. En dit jaar spelen we het nog net even iets anders. Je kunt namelijk zowel meedoen als radiospeler en als app-speler door je slechts 1x aan te melden via de Qmusic app. Je maakt dan ieder uur kans om gebeld te worden. Vanaf € 10.000,- wordt het extra spel in de app geactiveerd en kun je meespelen met de kandidaat op de radio. 

Beluister Het Geluid

Hoe werkt het?

  1. Speel mee met Het Geluid. Meld je aan via de Qmusic-app.
  2. Als we in het bezit zijn van je telefoonnummer, meld je je automatisch aan als radiospeler en als app-speler.
  3. Na aanmelding met telefoonnummer maak je ieder uur kans om je antwoord op de radio te mogen geven.
  4. Het Geluid wordt ieder uur dat het niet geraden is € 100 meer waard.
  5. Als Het Geluid een waarde heeft bereikt van € 10.000, kun je vanaf dat moment ook ieder uur meespelen met de Qmusic-app. En hoe dat werkt, zie je hieronder:

Zo speel je mee

Wil je meespelen met Het Geluid? Meld je aan via de gratis Qmusic app, zorg dat je ingelogd bent en druk op de button 'Doe mee met Het Geluid'. Dan maak je kans om gebeld te worden. Bekijk hier de actievoorwaarden.
Heb je een Windows telefoon of geen smartphone? Maar ben je wel Q-member en wil je graag kans maken om mee te spelen met Het Geluid op de radio? Meld je dan hier aan. Let erop dat je telefoonnummer dan wel ingevuld moet zijn. 

Download de Q-app

Een bericht van de jury

Op 13 september 09:30 bereikte Het Geluid het magische bedrag van € 40.000 euro. En dus kreeg Joep een bijzondere mededeling van De Jury. Dus... Vergeet vooral niet jouw vraag over Het Geluid (let op! moet met JA of NEE te antwoorden zijn) in te zenden via de Qmusic-app.

Foute antwoorden

Heb je een antwoord gemist dat op de radio is gegeven? Geen punt, onder aan deze pagina kun je alle foute antwoorden terugvinden.