• Speel gratis mee via de Qmusic app (wedstrijdreglement)
  • Luister elke ochtend naar de SuperRonde bij Mattie & Wietze
  • Bekijk alle foute antwoorden hieronder
CHECK HIER HET GELUID VAN 2016!

Het spannendste radiospel van Nederland is terug! Wekenlang piekeren, alles in huis overhoop halen, elk laatje opentrekken en alles bewegen wat los en vast zit. Met maar één doel: erachter te komen WAT Het Geluid is. Weet jij al wat het is?

Het tweede Geluid is geraden!

Nandine van Oosten uit Haren heeft het gewoon geflikt. Zij gaf "Het bijvullen van een servetten dispenser" als antwoord en dit was goed! Hiermee wint zij €46.800 euro belastingvrij:


Beluister Het Geluid

Tips van de Jury

De Jury van Het Geluid heeft al 2 tips gegeven. Scroll naar beneden voor de eerste tip, dit is tweede tip die Q-dj Niek maandagmiddag mocht onthullen:

Op maandag 9 november gaf de Jury al een eerste tip. Mattie & Wietze mochten tijdens de SuperRonde een brief voorlezen en de aanwijzing onthullen. Het was dit keer een voorwerp. Tip gemist? Bekijk de video:

Het 1e Geluid is geraden

Liesanne Jansen (29) uit Oud-Beijerland heeft maandagochtend Het 1e Geluid geraden! Zij won €51.500,- netto met de juiste oplossing: Het lostrekken van een plant uit een potje. Check de video met het bewijs! We zijn direct verder gegaan met een nieuw Geluid. Luister naar Qmusic om het nieuwe Geluid te horen. Weet jij al wat het is?

Uitleg tip

De Jury van Het Geluid had al een tip gegeven, een muzikale hint: 'Freedom' van Pharrell Williams. Daarmee hintte de Jury op het bevrijden van het plantje uit het potje.

Dit is het spel

Bij het spel Het Geluid krijg je een geluid te horen. Als jij het raadt, dan win je het bedrag dat Het Geluid op dat moment waard is. Bij elk fout antwoord wordt Het Geluid 100 euro meer waard. Check onderaan de pagina de huidige waarde.

Speel mee

Meespelen met Het Geluid kan door:

  • Je NAAM te sms'en naar 9596 (40 c.p.o.b.)
  • Je NAAM te sturen in een gratis bericht via de Qmusic app (download 'm hier).

Dan maak je kans om teruggebeld te worden voor Het Geluid. Let op: één sms of bericht via de app is voldoende om tijdens het hele Geluid mee te spelen. Lees hier alle antwoorden op de veelgestelde vragen!

SuperRonde

Het Geluid wordt elke werkdag ieder uur tussen 07.00 tot 19.00 uur gespeeld, met om 07.30 uur de SuperRonde bij Mattie & Wietze. Dan mogen 3 kandidaten achter elkaar een antwoord geven en kun je lekker snel drie foute antwoorden wegstrepen en stijgt Het Geluid snel in waarde. Een éxtra kans om mee te spelen met de SuperRonde? Klik snel op deze link!

Foute antwoorden

Heb je per ongeluk een antwoord gemist dat op de radio is gegeven? Geen punt, hieronder kun je alle gegeven antwoorden terugvinden.