• Vrijdag 23 en zaterdag 24 juni 2017
  • Zaterdag 24 juni helemaal uitverkocht!
  • Koop nu je tickets voor de vrijdagavond

Dit jaar is de twaalfde editie van de Foute Party van Qmusic en wederom is het twee avonden achter elkaar feest. Houd vrijdag 23 juni en zaterdag 24 juni 2017 alvast vrij in je agenda.

Update: de zaterdagavond van de Foute Party is inmiddels volledig uitverkocht! Scoor nu nog snel tickets voor vrijdag voor 29,50 euro per stuk. Let op: Minimumleeftijd voor de Foute Party is 18 jaar.

Line-up 2017

Naast de Qmusic-dj's die acte de présence geven tijdens de Foute Party, zullen er ook weer diverse foute artiesten komen optreden. Niemand minder dan o.a. Mental Theo, Jamai, Nakatomi, Rednex, Cascada, Ali B & Paul Elstak zijn er op 23 en 24 juni bij.

Koop hier je tickets

Geen BOB? Vervoer per luxe touringcar

Kom je met vrienden, familie of collega's naar de Foute Party en komen jullie er maar niet uit wie de BOB is? Of vraag je je af hoe je in Den Bosch komt? Event Travel regelt vervoer vanuit heel Nederland naar de Brabanthallen. En terug natuurlijk! Klik hier om je tickets voor de bus te regelen voor vrijdag 23 of zaterdag 24 juni. Het is ook mogelijk om bus en toegangskaarten voor de Foute Party in één te bestellen.

Dit is echt fout

Benieuwd naar hoe de Foute Party 2016 was? Check hier alle updates en de aftermovie: