Adverteren | Waarom radio? | Onze expertise | Branded content | Sales team

Wanneer kun je spreken van een goede radiocommercial? Hoe kun jij met jouw commercial binnen de branche opvallen? Val je bijvoorbeeld meer op door een vrouwenstem, is het noemen van een prijs aan te raden en hoeveel productkenmerken noem je?

Het antwoord op deze vragen en meer vind je terug in ' Drivers voor een succesvolle radiocommercial' (PDF). Sinds 2010 voert Qmusic in samenwerking met InSites Consulting het On AIR onderzoek uit. In dit onderzoek worden diverse factoren van commercials onderzocht, zoals de lengte, stemgebruik en de boodschap, die het resultaat van de commercial beïnvloeden. Aan de hand van analyses over maar liefst honderden radiocommercials, is een groot aantal inzichten naar voren gekomen.

Wij geloven dat radio maken en radiocommercials produceren een groot aantal overeenkomsten kennen. Wij inspireren je daarom graag bij het maken van goede en effectieve radiocommercials.

Wil je meer weten of zelf een commercial laten testen? Neem dan contact op met Shirley van Stappershoef of je accountmanager.Shirley van Stappershoef

Marketing & Sales Development Executive
Telefoon: 020 797 0 525
E-mail: shirley.van.stappershoef@Qmusic.nl