Close Qmusic

Qmusic actionheader infomenu sales

Adverteren

Adverteren | Waarom radio? | Impactvolle commercials | Branded content | Sales team

Qmusic maakt energieke radio voor levenslustige mensen. Muziek is onze basis en met lekkere hits zorgen we voor een goed gevoel op het juiste moment. Onze acties zijn relevant en zorgen voor het gesprek van de dag. Met creatieve programma's en enthousiaste DJ's blijven we verrassen en brengen we energie!

Download hier de tariefkaart van Q1

Download hier de tariefkaart van Q2

Download hier de tariefkaart van Q3

Onze missie

Radio maken is de laatste dagen enorm veranderd. Radio gebeurt nu. Live. Radio is actueel. Het raakt je meer dan elk ander medium, geeft je de juiste drive om je dag te starten. Radio betrekt mensen, emotioneert en creëert sfeer. Daardoor is radio het medium om jouw verhaal te vertellen. Radio is echter geen eenrichtingsverkeer, maar een dialoog. 24/7 staan wij met onze luisteraars in contact. Onze luisteraars zijn betrokken bij alles wat onze zender doet. Wij maken radio samen met hen. Ook via onze website en social media krijgen zij een stem waar we naar luisteren. Radio kan mensen samenbrengen. Geeft hen een gevoel van geborgenheid.

Elke dag 365 dagen per jaar zetten wij de luisteraar centraal. Q wil elke dag plezier, energie en een goed gevoel brengen in het leven van de luisteraar. Optimisme is ingebakken in het DNA van Qmusic en in dat van de luisteraars. Q zorgt voor een smile op je gezicht, maakt je enthousiast en geeft je zin in het leven. De verrassing zit niet alleen in grote spectaculaire acties maar voornamelijk in de kleine details. Q is meer dan alleen een belofte op papier, het is een gevoel dat alles typeert wat wij doen. U make us Q! Dat realiseren wij ons elke minuut van de dag.

Ook achter de schermen is er een team van gepassioneerde mannen en vrouwen die trots op hun merk zijn en ruimte geven aan frisse ideeën. Qmusic wil op alle fronten een product leveren dat inspeelt op de wensen en behoeften van haar doelgroepen. Dat zijn onze luisteraars, maar Q heeft net zoveel 'oor' voor haar media-/reclamebureaus en adverteerders. De wil om de beste te zijn, motiveert iedere dag weer om een zo optimaal mogelijk product te leveren.

Qmusic is er voor jou en denkt graag mee hoe we jouw campagne optimaal tot uiting kunnen brengen. We investeren in onderzoek naar het effect van radiocommercials en hebben daardoor uitgebreide benchmarks en insights opgebouwd. Wil je meer weten over onze luisteraars, onze positie in het radiolandschap of wat werkt in radiocommercials? Neem dan contact op met Johan Spaander of Rob Beijersbergen.

Contact

Johan Spaander
Sales Manager
Telefoon: 06 51 03 96 90
E-mail: johan.spaander@Qmusic.nl

Rob Beijersbergen
Verkoopdirecteur
Telefoon: 06 52 45 05 46
E-mail: rob.beijersbergen@Qmusic.nl

 

Station Qmusic Qmusic nonstop Qmusic foute uur Qmusic hot now Qmusic Summer Playlist Berichten Kijk Volume
Maximize Minimize